Eat, think & innovate

I innovasjonsparken er vi opptatt av at folk skal møtes, og derfor arrangerer vi gode møteplasser på tvers av bedrifter og miljøer. Eat, think & innovate er en månedlig temalunsj som arrangeres av Ipark og Validé. Aktuelle temaer blir presentert for bedrifter både i og utenfor innovasjonsparken. Du får muligheten til å treffe naboene dine, nye potensielle kunder eller kanskje samarbeidspartnere.

Lunsj blir servert fra kl 11:15.

Datoer for eat, think & innovate våren 2018:

  • 18. januar – Rogaland Forskningsfond v/Turi Kvame Lorentzen - Ønsker du å søke støtte til forskning og utvikling?

  • 5. februar - Geir Gjervan - KVISA - hvordan skape nyheter for mediene

  • 22. februar – Slagkraft v/Erik Lerdahl - Nyskaping uten svada. Arbeidsbok i kreative metoder.  

  • 20. mars - Monetær v/Kevin Greater - Valutaeksponering for bedrifter som handler med utlandet i lys av PSD2: EU's nye betalingstjenestedirektiv

  • 19. april

  • 24. mai

  • 21. juni

Merk av datoene i kalenderen din allerede nå!

Følgende temaer har blitt presentert på eat, think & innovate tidligere:

  • Stresses in startups and small businesses – Dave Roberts

  • Hvordan samarbeide og møte studenter ved UiS

  • Evolusjon i digitale forretningsmodeller – Lyse

  • Robotisering av forretningsprosesser – Sparebank 1 Regnskapshuset SR

  • Innovasjon Norge sitt tilbud til gründeren

  • Fra forskning til innovasjon – Ragnar Tveterås, professor i industriell økonomi og leder for Senter for innovasjonsforskning  

  • Har ditt selskap et utviklingsprosjekt? – Validé

  • Gleden og nytten av forskjellighet i team – Mindup