Matløypa med smak - Forskningsdagene 2017

I forbindelse med Forskningsdagene på Ullandhaug, har vi i Måltidets Hus jobbet hardt for å lage et besøkelsesverdig stoppested til Matløypa, søndag 24. september kl. 12-16.   

Pop-up-restaurant fra Norges beste kantine

Gå på restaurant i Måltidets Hus, bli servert og betal det du vil. I Norges beste kantine treffer du ikke bare landets blideste kantinesjef men også et av de mest lovende gründerselskapene i regionen: Foodback.

Prøv tarepesto og tare-focaccia

Forskningsinstituttet Nofima deler ut smaksprøver av pesto og focaccia laga av tang og tare – Er dette framtidens «potet» som sikrer at folk får nok mat?  

Og ellers:

  • Test din egen luktesans: 6 forskjellige lukter, klarer du å gjette riktig?
  • Se hva et forskningslaboratorium jobber med. Se i mikroskop.
  • Smak på fjorårets vinner av Det Norske Måltid.
  • Quiz med fine premier.

Tid: Søndag 24. september kl 12 - 16
Sted: Måltidets Hus, Ipark Innovasjonspark Stavanger

Arrangementet er gratis og åpent for alle.

VELKOMMEN!

Capture.PNG#asset:448